Wij hebben samen gewerkt met  onder andere de volgende voorgangers:

Ds. A. van de Veer
Ds J.M. Berghuis te Arnhem
Ds T. Tigelaar te Arnhem
Ds. J. Jeroense Elst
Ds. D. Snijders Elst
Ds J.S. Heuting te Ede
Ds W. Van der Hoek te Hoogeveen
Ds. M. Bossenbroek te Apeldoorn
Ds. J. Herweijer te Bemmel
Ds. P. Riemans te Vlissingen
Ds. J. Dorst te Rotterdam
Ds. A. Boelhouwer te Wageningen
Ds. H. Gols te Nijmegen
Ds. A van Slooten te Zwolle

Van Ds. van der Hoek en Ds. Tigelaar kregen we de volgende reactie:

“In de samenwerking tussen Elias uitvaartzorg en onze kerk in voorkomende overlijdenssituaties, hebben wij ervaren hoe gedegen, deskundig, invoelend en zorgzaam de begeleiding was. Het gaf ons rust en vertrouwen om te ervaren dat de begeleiding in goede handen lag, waarbij men gevoelig inspeelde op onze vragen en wensen. We bevelen hen met genoegen aan!”

“In mijn ervaring laat Elias zich kenmerken door een flexibele houding, een persoonlijke benadering en veel oog voor detail.”
“Mijn persoonlijke ervaringen als predikant met Elias uitvaartzorg zijn erg positief. Ik heb meerdere uitvaarten gedaan en deze worden gekenmerkt als warm, betrokken en persoonlijk. Niet alleen voor de overledene en de nabestaanden is de zorg uitstekend, maar ook de samenwerking met medewerkers zoals sprekers, dragers, muzikanten en predikanten is hartelijk. De kleinschaligheid van Elias zorgt voor korte communicatielijnen en efficiënt werken met als doel tevreden families en medewerkers die een waardige uitvaart mogelijk zien worden.”