Liefde voor de mensen en onze liefde voor God vormen onze drijfveren in het verzorgen van een begrafenis. Onze christelijke levensovertuiging vormt onze werkwijze, die zich kenmerkt als betrokken, eerlijk en warmte. Ook al is het sterven een vaststaand gegeven, u mag uw overleden dierbare toevertrouwen aan de levende God. In het proces van afscheid nemen en in het verzorgen van de begrafenis staan wij aan uw zijde. Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein team. De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaarleiders maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Mijn naam is Reinier Gort. Samen met mijn vrouw Gerda Gort-Veuger zijn wij het gezicht van Elias. Met een vast team van eigen betrokken medewerkers verzorgen wij begrafenissen in midden Nederland.
In 2011 zijn wij gestart met Elias. Het was voor mij een langgekoesterde wens om begrafenisondernemer te worden. Jaren geleden heb ik in de ouderenzorg gewerkt, een branche waar ik hele goede herinneringen aan heb. Deze ervaring gaf mij een extra stimulans om ondernemer te worden.

Mijn grote steun en toeverlaat is Gerda. Naast haar baan als verpleegkundige op een spoedeisende hulp, ondersteunt zij waar nodig. Na ruim 500 uitvaarten kunnen we wel zeggen dat het starten van een eigen bedrijf een goede keuze was. De eer hebben om zo dicht bij mensen te komen en het vertrouwen krijgen om hen te helpen in een verdrietige periode, vinden we nog altijd zeer speciaal.

Wij worden bijgestaan door Jeanne Abbing, Jan Mulder en Linda Ruitenbeek. Ook zijn zij kerkelijk betrokken en hebben ruime ervaring als uitvaartleiders bij Elias.

Bel voor een kosteloze ontmoeting met één van onze uitvaartleiders: 06-52028766